Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā Lasīt vairāk
 

 PAGATAVOŠANAS ILGUMS: 55 min.

 Sastāvdaļas:

2 gl. milti
1 gl tumšais cukurs
2 citroni
3/4 tējk. malts kanēlis
1/2 gl rapšu eļļa bez smaržas
200g Philadelphia siers
1 ola
1 tējk. cepamais pulveris

Krēmam:

200g Philadelphia siers
3 olas
125ml svaigi spiesta citronu sula
50g sviests
1/3 gl cukurs


 

Pagatavot krēmu. Olas uzputot ar cukuru un citrona sulu. Pievienot sviestu un karsēt ūdens peldē 5 min., kamēr masa sabiezē. \krēmu atdzesēt un pievienot sieram. Citronus nomazgāt, norīvēt miziņu un izspiest sulu. Miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli sajaukt kopā. Atsevišķā bļodā sajaukt sieru, eļļu, citrona miziņu, sulu un olu, Savienot visu kopā. Apmaisīt, lai veidojas viendabīga masa. Mīklu pārliet formā un cept ap 40 min. 180 grādos. Gatavību pārbaudīt ar irbulīti. Kūku izņemt no formas un pilnībā atdzesēt uz restes. Jau atdzisušu kūku apsmērēt ar sagatavoto krēmu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicēts: 08.05.2015
Komentāru skaits: 0