Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā Lasīt vairāk

PORCIJAS: 4-6

LAIKS: ~ 45 min.

Sastāvdaļas:

700g ķirbis
1l dārzeņu buljons
1 burkāns
1 sīpols
2-3 kiploka daiviņas
2 ēd.k. vīna etiķis
20g sviests
200g Philadelphia siers
70g grauzdiņi
rozā pipari
sāls


Sīpolu, ķiplokus, burkānu un ķirbi notīra un sagriež mazākos gabalos. Katlā ar biezu apakšu izkausē sviestu un apcep sīpolus un ķirbi. Pievieno burkānus un ķiplokus un cept vēl 5 minūtes. Pievieno buljonu un vāra līdz dārzeņi ir mīksti, aptuveni 20 minūtes. 

Masu mazliet atdzesē un sablendē. Zupu vēlreiz uzkarsē, pievieno etiķi, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Zupā iemaisa arī sieru, kamēr tas ir pilnībā izkūst.
Zupu salej porcijas šķīvjos un izdekorē ar grauzdiņiem un zaļumiem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicēts: 08.05.2015
Komentāru skaits: 0