Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā Lasīt vairāk
 

2 PORCIJAS

LAIKS: ZEM 30 MIN.

Sastāvdaļas:

Foreles 2gb.
Kajennas pipari vai paprika
Sviests ar Himalaju sāli 60g
Citrons
Estragons vai dilles


Foreles atzvīņo iztīra iekšas un izgriež žaunas. Zivis kārtīgi ierīvē no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku. Zivi cep uz grila 10-12 minūtes, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai. Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.

Grilled fish

Publicēts: 24.04.2015
Komentāru skaits: 0