Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā Lasīt vairāk

PAGATAVOŠANAS LAIKS: 30 min. + laiks ledusskapī

SAREŽĢĪTĪBA: vienkārši
PORCIJAS: apm. 20 gb.

Sastāvdaļas:

350g biskvīta cepumi
50g sviests ar Himalaju sāli
50g saldais krējums
100g tumšā šokolāde ( ne mazāk 70%)
1 ēd.k. kļavu sīrups
Himalaju sāls


Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno sviestu un uz nelielas uguns sviestu izkausē. Cepumus sasmalcina, pievieno krējuma-sviesta masu un rūpīgi samaisa. Pievieno kļavu sīrupu. Ja konfektes nav paredzētas bērniem, tad kļavu sīrupa vietā var pievienot kādu liķieri. No cepumu masas izveido bumbiņas valrieksta lielumā, sakārto uz dēlīša un novieto ledusskapī uz vienu līdz divām stundām. Šokolādi izkausē ūdens peldē. Sagataves no ledusskapja uzdur uz koka iesmiņiem un uzmanīgi iemērc šokolādē. Konfektes dekorē, pārkaisot ar Himalaju sāli. Iesmiņus ar konfektēm sakārto glāzē vai krūzē, lai šokolāde nožūst. Pasniegt konfektes var gan uz iesmiņiem, gan lielā  saldumu traukā.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicēts: 08.05.2015
Komentāru skaits: 0