Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā Lasīt vairāk

PAGATAVOŠANAS LAIKS: 45 min.

SAREŽĢĪTĪBA: vienkārši
PORCIJAS: 4

Sastāvdaļas:
200g siers “Siera gabaliņš” ar saulē kaltētiem tomātiem un ķiplokiem
400g konservēti tomāti
200g tomātu pasta
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1l dārzeņu vai vistas buljons
baziliks
olīveļļa
sāls, pipari

Pankūkām:
400ml piens
150g milti
1 ola
baziliks
eļļa cepšanai
sāls, cukurs


Sīpolu un ķiplokus notīrīt un smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, tomātu pastu un buljonu un vārīt zem vāka 15 min. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Ja tomāti nav izjukuši, tad sasmalciniet tos ar blenderi un vēlreiz uzkarsējiet! Gatavojam siera pankūkas. Miltus sajaukt ar pienu un olu, pievienot pa šķipsniņai sāli un cukuru. Izcept pankūkas.Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves un vēl karstas pankūkas pārkaisīt ar sieru, ielikt pa kādai bazilika lapiņai un sarullēt. Kad pankūkas atdziest sagriezt tās kumosa gabaliņos. Tomātu zupu pasniedz karstu ar pankūkām, dekorējot ar rīvētu sieru un bazilika lapiņām.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicēts: 08.05.2015
Komentāru skaits: 0