Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā Lasīt vairāk

PAGATAVOŠANAS LAIKS: ~ 35 min.

SAREŽĢĪTĪBA: vienkārši
PORCIJAS: 4

Sastāvdaļas:
2 vistas filejas
100g “Siera gabaliņš” ar sēkliņām
4 šķēles bekons vai Prošuto
2 olas
1/2 glāze rīvmaize


 Vistas filejas noskalot un apžāvēt. Katru fileju sagriezt šķērsām divās daļās, lai veidojas karbonādes. Katru fileju izklapēt. Vienā bļodā sakult ar dakšiņu olas, otrā bļodā iebērt rīvmaizi. Sieru sagriezt 8 šķēlēs. Uz darba virsmas izklāt vistas fileju, uzlikt pa virsu divas siera šķēles un gaļas šķēli. Sākot ar biezāko galu satīt ruletē. Tad rullīti iemērkt olā, rīvmaizē, vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Atkārtot ar pārējām filejām. Cept uzkarsētā pannā vai cepeškrāsnī, līdz veidojas zeltaina garoziņa. Pasniedz uzreiz ar dārzeņu salātiem.

stuffed chicken  breast

Publicēts: 08.05.2015
Komentāru skaits: 0